Valentin-napi boudoir fotózás

A Valentin-napi boudoir fotózás egy olyan különleges élmény, amely során érzéki, de nagyon finom és elegáns fehérneműs fényképek készülnek Rólad, hogy meglephesd a párod egy emlékezetes ajándékkal február 14-én.

Kedves Érdeklődő!

Amikor ezt olvasod, valószínűleg ki fogsz bukni a leírtakon, amiért elnézésed kérem, mert tudom, hogy rettenetesen fog hangzani, de sajnos mivel nem rendelkezem saját fotóstúdióval, így kénytelen vagyok jómagam is az adott körülményekhez alkalmazkodni. Valentin napi boudoir fotózások esetén nagyon-nagyon nyitottnak kell lenned a helyszínválasztásnál és az időpontok esetében is.

Valentin-napi sorozatok esetében érdemes már november végén/decemberben foglalni. Bár nem gondolná az ember lánya, de nagyon sok idő, mire egy sorozatot kiretusálok és megérkezik a kézzelfogható fotótermék is belőle. (A fotótermékek átfutási ideje akár 3 hét is lehet, ami onnantól kell számolni, hogy átadtam számodra online a kiretusált fotókat és Te jóváhagytad őket. Ünnepi időszakban a szállítási idő is hosszabb lehet.)

Ha valamilyen alkalomra szeretnéd a párod meglepni egy Rólad készült sorozattal és még esetleg fotóterméken is gondolkodsz, akkor érdemes az átadási határidő előtt már 3 hónappal időpontot foglalni, hogy tuti biztos mindennel rendben történjen és probléma esetén legyen időnk korrigálni.

Fontos tudnivaló: általában minden stúdióban október közepétől január közepéig/végéig karácsonyi dekoráció van. Ez azt jelenti, hogy full karácsonyos, ünnepi, minden fákkal és fényekkel kidekorált a stúdiókban. Ha erre nem vagy vevő, akkor ezt az időszakot ne válaszd, mert ilyenkor sajnos nem tudok normál díszlettel rendelkező stúdiót bérelni.

Mikor fotózzuk a Valentin-napra készülő boudoir sorozatod?

Ha kézzelfogható formában is átadnád a szerelmednek a képeket:

Nálam teljesen megszokott, hogy aki fotókönyvet készíttetne Valentin-napra, annak az anyagát decemberben fotózzuk. Igen, karácsonyi körülmények között… Igyekszem mindig résen lenni és olyan stúdiót ajánlani erre az alkalomra, ami lehetőleg a legkevésbé van karácsonyi díszletbe öltöztetve vagy gyorsan átpakolható a fotózás ideje alatt. 

Ilyenkor gyakran részlet fotókat készítünk (azaz közeli popós kép, csak a cicid látszik, csak a kezed van a fókuszban stb. jellegű képekre gondolj), hogy ne a háttér/körítés legyen a hangsúlyos, hanem a szexi részletek. 

Csinos női fenék szexi piros csipke tanga bugyiban, piros virágszirmokkal egy szegedi boudoir fotózáson

Vagy pedig azt tudom javasolni, hogy az otthonosan berendezett stúdiós környezet és a boudoir stílus helyett menjünk el kicsit a glamour fotósorozatok irányába. Ez azt jelenti, hogy klasszikus papírháttér előtt fotózunk lámpával. Ennek hátránya, hogy jóval kötöttebb a pózok listája, kevésbé lehet szerintem annyira csalni az alakformálással. Ezt a papírhátteres-glamour jellegű irányt én személy szerint a vékonyabb testalkatú nőknek javaslom. 

Ha csak a digitális fotókat (online átadva) szeretnéd majd megkapni tőlem:

Ebben az esetben picit nagyobb a szabadságunk az időpontválasztásnál. Ugyanúgy tudom javasolni a decemberi fotózást is, vagy meg lehet várni a dekor cserét. Ám fontos tudni, hogy 

  • a stúdiók ritkán mondják meg fixen, hogy meddig lesz a karácsonyi díszlet fent és be fognak-e zárni 1-2 hétre, amíg a csere vagy átalakítás zajlik.
  • Rendszerint az új, “nem ünnepi” dekor január közepén/végén érkezik.
  • Nálam a retusálási idő a képválogatástól számított kb. 2 hét. 
Pink Petra Photography női önbizalomnövelő fehérneműs boudoir fotózás Szeged, Hódmezővásárhely, Orosháza

Tehát ha ezen információkat összerakjuk, akkor végeredményül az fog kijönni, hogy igen kevés Valentin-napi boudoir fotózást tudok elvállalni a körülmények és az idő szűke miatt, hiszen nekem legkésőbb február 13-án át kell adnom Számodra az anyagod. Kérlek, hogy ne halogasd sokáig a dolgot és keress meg minél előbb!

Érdeklődő üzenetet a Facebook oldalamra tudsz írni (ha elmúltál már 20 éves). Kérlek, mindenképpen jelezd, hogy Valentin napi boudoir fotózás gondolata foglalkoztat és semmiképpen se felejts el informálni arról, hogy Számodra szegedi, hódmezővásárhelyi vagy orosházi fotóstúdióban lenne a leginkább megfelelő!

Hogyan érdeklődj boudoir fotózás iránt

Ezeket a fontos dolgokat gondold át, mielőtt időpontot kérsz boudoir fotózásra. Segítek, hogyan írj üzenetet.

Boudoir fotózás menete

Bemutatom hogyan néz ki velem egy boudoir fotózás egészen a kezdetektől a képátadásig.