Mikor érdemes karácsonyi fehérneműs boudoir fotózásra időpontot foglalni?

Plus size molett nő 2023-as szegedi karácsonyi önbizalomnövelő fehérneműs boudoir fotózáson egy ágyban hason fekve, a haja kitakarja az arcát

Egy karácsonyi boudoir fotózás nem csupán ajándék, hanem egy önbizalomnövelő élmény is. Ha azon gondolkodsz, hogy idén karácsonykor ilyen különleges és huncut meglepetést ajándékozz a párodnak (és saját magadnak) fontos, hogy időben elkezdj tervezni!

Ha Orosházán, Hódmezővásárhelyen vagy Szegeden élsz, vagy nem gond Számodra egy kis utazás, akkor hozzám bármelyik városban foglalhatsz időpontot karácsonyi boudoir fotózásra. Egyetlen feltételem: legyél legalább 20 éves!

Foglalj időpontot minél előbb! Az időzítés kulcsfontosságú.

(Zárójeles megjegyzés: a karácsonyi boudoir fotózások karácsonyi díszletben zajlanak! Ez sokak számára nem egyértelmű, ezért szeretném kiemelni. Nem saját fotóstúdióban dolgozom, így ráhatásom nincsen a dekorációkra.)

Tudom én, hogy jó lenne látni minden fotóstúdió karácsonyi dekorációját és ízlés szerint szabadon válogatni. Tisztában vagyok vele, hogy ez sok fotós esetében működőképes is. Sajna azonban mivel én három város között tömegközlekedve ingázom, így én ezt a választási lehetőséget nem tudom biztosítani.

Ne hagyd az utolsó pillanatra! Mivel a karácsony minden évben forgalmas időszak, érdemes minél előbb időpontot kérned. Így nemcsak a képeid készülnek el időben, de stresszmentesen, nyugodtan élvezheted a fotózást is.

Igény esetén Szegeden tudok időpontot egyeztetni az állandó sminkeseimhez a hét bármelyik napján a szabad kapacitásaik függvényében: Noemi Banyai makeup & beauty és Simon Gréta makeup artist. (Orosházán és Hódmezővásárhelyen még keresem a csapatom.)

Kizárólag csak digitális fájlok – rugalmasabb időbeosztás

Ha kizárólag csak digitális fájlformátumban (azaz online átküldve) szeretnéd megkapni az elkészült, kiretusált karácsonyi boudoir fotóid, akkor a határidők egy kicsit rugalmasabbak. Ebben az esetben december elejéig tudunk fotózni. Még bőven időben elkészülnek a képeid karácsonyra. Én december 20-át szoktam magamnak legkésőbbi átadási határidőnek kijelölni.

2024-ben október 19-től december 1-ig várlak sok szeretettel.

Azok számára javaslom ezt az opciót, akik:

  • szinglik, de nagyon szeretik a karácsonyt és tetszik nekik ez a koncepció ötlet,
  • félnek attól, hogy bárki előhívás/nyomtatás közben meglátja a fehérneműs képeiket,
  • meg tudják oldani, hogy digitális formában lepjék meg a párjukat,
  • akár otthon, személyesen szeretnék a fotóikat kinyomtatni, esetleg saját maguk szeretnének egy „csináld magad” albumot összeállítani a szerelmüknek,
  • nem szimpatikus egyik általam nyújtott fotótermék sem,
  • úgy gondolják, hogy inkább spórolnának vagy a fotótermékre szánt összeget most inkább plusz képekre költenék,
  • szeretnének kézzelfogható fotóterméket, de teljesen megfelel nekik az az opció is, hogy maga a fizikai termék majd csak az ünnepek után készül el.

Talán érdekes információ lehet, hogy a digitális fotókat nagy méretben, természetesen logó nélkül adom át. Azaz Te is akár vászonképet is tudsz belőlük készíttetni, mert nem fog a méret problémát okozni.

Kézzelfogható karácsonyi ajándékok – október az ideális időpont

Ha valami igazán különlegeset, kézzelfogható ajándékot szeretnél készíttetni (például egy látványos fotókönyvet vagy egy elegáns fotóboxot), akkor fontos, hogy minél előbb időpontot foglalj. Az ilyen ajándékok elkészítése több időt vesz igénybe, így ha a szerelmedet karácsonykor egy gyönyörű boudoir fotósorozattal szeretnéd meglepni, már októberben fotóznunk kell.

Természetesen a karácsonyi boudoir fotóid ebben az esetben is megkapod tőlem online átadva, digitális formában is!

Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb nőnek eszébe sem jut szeptemberben októberi karácsonyi fotózásra időpontot foglalni, de sajnos az a tapasztalatom, hogy tömegesen maradnak le minden évben az emberek… Sajnos az én teherbírásom és a fotóstúdiók szabad kapacitásai is végesek. 

November eleje – a bátor döntés

Ha valamiért nem sikerülne októberben időpontot foglalni, még november elején van egy kis mozgástér, hogy időben meglegyenek a karácsonyi képek. Azonban, ha ekkorra kérsz időpontot, számolnod kell azzal, hogy lehet, a karácsonyi rohanás (mások fotósorozatainak nagyobb mérete, nyomdák túlterheltsége, futárszolgálatok lassúsága) miatt kicsúszhatunk a határidőből. Előfordulhat, hogy a fotóterméked nem készül el december 24-re. Ha szereted a kihívásokat és megkockáztatod ezt a rizikót, akkor november elején még épp nagyon kicentizve beleférünk!

Természetesen december 20-ig ebben az esetben is garantáltan meg fogod kapni a digitális fájlokat, de megeshet, hogy a kézzel fogható fotóid csak az ünnepek után érkeznek meg.

Amennyiben lemaradtál a karácsonyi boudoir időpontjaimról, de nem probléma részedről, ha az anyagod esetleg csak januárban fogod megkapni, akkor írj privát üzenetet a Pink Petra Photography Facebook oldalra és a szabad stúdiók függvényében keresünk egy decemberi időpontot Neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üdv, Petra vagyok!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Petra vagyok a csajszi a fényképezőgép mögött.
2011-ben vásároltam meg életem első profibb fényképezőgépét, ami után nem volt megállás. A fotózás életmód és szerelem lett. Kukába dobtam a marketing mesterszakos diplomámat és elvégeztem a fotográfus- és fotótermék-kereskedő képzést, majd egyéni vállalkozó lettem.

Itt is megtalálsz

Legutóbbi bejegyzések

Hogy zajlik a fotózás?

@pinkpetraphoto 📸 Valódi fotózás pillanatai eredeti hanggal és őszinte reakciókkal egy valódi (nem modell) ügyfelemmel… avagy less be egy boudoir fotózásomba egy édesanyával 📸 🏠 Téged is várlak sok szeretettel egy testpozitív, női önbizalmat is növelő, fehérneműs boudoir fotózásra Szegeden vagy Hódmezővásárhelyen a hét minden napján. Ha szeretnéd, akkor az időpontod a sminkeseimmel is össze egyeztetem neked. ☺️ 💃 A fotózásnak egyetlen feltétele van: csak akkor lehetsz a modellem, ha elmúltál már 20 éves (felső korhatár nincsen, akár anyukaként vagy nagyiként is jöhetsz). Nem várom el, hogy legyen modell tapasztalatod. Bármilyen testalkattal a kamerám elé állhatsz, van tapasztalatom vékony és kerekded nőkkel is, nem kell rosszul érezned magad a külsőd miatt. A boudoir lényege, hogy szeresd magad és megéld a nőiességed. 😉☺️ ❗️A Te döntésed, hogy az elkészült képeket megoszthatom-e a követőimmel vagy sem. 📩 Ha megfordult a fejedben akár egyszer is, hogy talán Rólad is készülhetnének boudoir fotók, akkor kérlek, hogy a videó végén található oldalon vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben. Nyugi, csak egy csepp bátroságra van szükséged a fotózáshoz, minden egyebet megoldunk 😇😉 #nőknek20felett #nőidolgok #csajosprogram #csajoskodás #csajoknak #nőifotózás #nőifotós #szegedifotós #szegedifotográfus #szegedifotózás #szegedboudoir #boudoirfotozas #boudoirfotózás #boudoirfotózásról #boudoirfotós #szeged #szegedi #valódinő #teisszépvagy #teismegérdemled #teismegtudodcsinalni #munkában #fotózás #fotózáson #fotózunk #aranykopesek #aranyköpések #kulisszakmogott #kulisszákmögött #őszintepillanatok #elsőpillanatok #elsőpercek #önértékelés #testpozitív #testkép #testképzavar ♬ eredeti hang - 📸 PinkPetraPhoto

Innen érkeztek már fotózásra