Fotótermékek

A fénykép érték, ne hagyd őket elveszni!

A mai digitális világban akár naponta több száz képet is készítenek az emberek a mobiltelefonjukkal vagy a digitális kamerájukkal… de ezekből mennyit tartunk meg? És mennyit nézünk vissza? Mennyi marad meg az utókor számára? Amíg régen egyértelmű volt, hogy minden elkészített fotót előhívott az ember papírképen, addig ma már ez ritkaságszámba megy… 

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne legyenek meg a fotózásod képei kézzelfogható formában is! Helló!!! Ez nem csak egy papírdarab! Ez egy emlék. Egy művészi alkotás. Egy érzés. Maga a megállított idő. Valami, amit már nem lehet újra átélni…

Hányszor hallottuk már, hogy ha égne a háza valakinek, akkor mit vinne magával? Mi az, ami felbecsülhetetlen érték? A képek… a fotók az elhunyt nagyszülőkről, az esküvői képek, az első babafotók…Tudom, hogy a képek előhívása, vászonfotók készíttetése, albumok nem filléres beruházások… de bármikor elveszhet az az email, amiben megkaptad őket, vagy törlődhetnek a gépedről és akkor azok a pilanatok örökre elvesznek.

Ha igénybevetted egy fotós szolgáltatásait, rászántad az időd és a pénzed, akkor ne hagyd, hogy örökre elvesszenek vagy a feledésbe merüljenek azok a képek!

Kézzelfogható fotótermékeket nálam leginkább a női önbizalomnövelő fehérneműs boudoir fotózásokkal kapcsolatban szoktak kérni, ezért erre a témára van kihegyezve ez a rész. DE! Bármilyen jellegű fotózásra is szeretnél jönni hozzám lehetőséged van ezen prémium minőségű fotótermékek rendelésére és megvásárlására! (A nem általam készített fotókból nem áll módomban ilyen termékeket készíttetni.)

Amikor még csak tervezgeti valaki a boudoir élményét, többnyire jól tudom, hogy fogalma sincsen arról, mit is szeretne pontosan. Nálam bármelyik csomagot is választod, megkapod a kiválasztott fotókat kiretusálva digitális formában, online
átadva. Ám a mai rohanó világban az a tapasztalatom, hogy a fájlokat gyakran elvesztik az emberek vagy megfeledkeznek a létezésükről. Éppen ezért mindenkinek javasolni szoktam, hogy ha már rászánják az idejüket és energiájukat egy fotózásra,
akkor szánják rá az a plusz összeget és legyenek meg a képeik kézzelfogható formában is. Fotósként az a tapasztalatom, hogy ezt a legtöbben a fotózás utánelfelejtik és gyakran a digitális képek is elvesznek sajnos örökre (elveszik a telefon,eltűnik a felhőből a mappa, vírusos lesz a számítógép stb.).

Gondolj bele, hogy most hányszor cserélsz telefont vagy bármilyen digitális kütyüt tíz évente! Ez idővel csak gyakrabban fog előfordulni. Lehet, hogy a következő évtizedben már telefon sem lesz, hisz mára már oda lett a videókazetta, a discman és nagyon dvd-t se néz már senki… Hidd el nekem, hogy borzasztóan mérges leszel magadra ha ezek a különleges boudoir fotók, emlékek oda vesznek majd az elavult technológia vagy a figyelmetlenséged miatt.

A (kézzel fogható) fotótermékeim mindegyike minőségi darab, Európa legjobb nyomdáiban készülnek el. Többségük olyan szinte már művészi alkotás, amit nem tudsz beszerezni magad, és Magyarországon is csak kevés fotós kínál hasonlóan luxus darabokat. Én eddig egyetlen fotós kollégánál láttam őket.

Ha engem kérdezel mint fotográfus és fotótermék-kereskedőt, akkor azt mondom hogy igen, nagyon drágák ezek a termékek, viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy évtizedek múlva is örömmel fogsz rájuk tekinteni és nem fogod megbánni a vásárlást. A visszajelzések alapján mindenki imádta őket – akár saját részre készültek, akár ajándékba szánták őket.

Ezeket a termékeket utólag, a fotózás után is kérheted visszamenőleg is, viszont az áraik és a specifikációik (méret, oldalszám, anyag stb.) változhatnak. Ha bármelyikben is gondolkodsz: nem árt, ha értesítesz róla még a fotózás előtt, hiszen vannak fizikai korlátaik, így néhány esetben nagyobb odafigyelést igényel a képek megkomponálása.

Az elkészülési, szállítási idők szezonálisan fluktuálnak. Ha időre, ajándékba szánod őket, akkor érdemes tuti ami tuti alapon 1 hónapot számolni az elkészülésükre  (a kész, megszerkesztett, leadott képektől kezdődően). Amennyiben valamilyen alkalomra lepnéd meg valamelyik családtagod: érdemes a magát a fotózást 3 hónappal az átadási dátum előttre időzíteni.

Választható fotótermékek

Fontos: Az általam átadott digitális fotókat az ügyfeleim maguknak is (bármelyik számukra szimpatikus helyen) elő tudják hívatni, viszont a nyomatok nem lesznek olyan minőségűek, mint amilyeneket én tudok biztosítani. Szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek prémium minőségű, már-már luxus kategóriás termékek, szinte műalkotások.

Fotókönyv

Kétségkívül a hagyományos fotókönyvek a legnépszerűbb fotótermékek a boudoir fotózásokra érkező ügyfeleim körében, hiszen bennük elhelyezhető az összes általad kiválasztott, kiretusált kép, így minden apró részletét megőrizhetjük a gyönyörű alakodnak, hogy örökre fiatal maradhass. Évtizedek múlva is fellapozva ezt az albumot királynőnek fogod érezni magad. Gondolj bele, hogy mennyi változáson esik át az ember akár csak egy év alatt is!

Mindegyik fotókönyv síkban nyílik (azaz az oldal közepe nem púposodik ki, hanem teljesen kihajlik), így nem fog elveszni a képnek egyetlen apró részlete sem és akár dupla oldalra is helyezhető egyetlen óriási kép. A lapok vastagok, nem könnyen sérülnek. A borítók természetesen mindegyik esetén kemények, masszívak. 

20x20cm becsukott állapotban (kinyitva 20x40cm) a mérete a fotókönyveknek.

Fotóbox

A fotóboxot a papírképek szerelmeseinek találták ki, hogy ne csak snassz módon tárolja, illetve adja át ajándékba valaki a boudoir (vagy egyéb) fotózásának anyagát.. A dobozka 15x20cm nagyságú (kérhető fekete vagy krémes srágás árnyalatban), benne pedig 13x18cm méretű, prémium minőségű papírképek találhatóak.

Fotóboxot 10-30 képes csomagok esetén lehet kérni.

@pinkpetraphoto Gyakran kérdezik tőlem a boudoir fotózás iránt érdeklődő nők, hogy mi is az a fotóbox, amiről sokszor beszélek. Most gondoltam megmutatom egy (nem profi modell) ügyfelem karácsonyi boudoir képeit és a fotóboxát. Ez a fotókönyvek után a második legkedveltebb fotótermékem, mindenki nagyon szereti. ☺️ Ha kíváncsi vagy, hogyan készültek a videóban bemutatott képek, akkor itt tudod megtekinteni: @📸 PinkPetraPhoto 📩 Női önbizalomnövelő, testpozitív fehérneműs boudoir fotózás iránt a www.facebook.com/PinkPetraPhotography oldalon tudsz privát üzenetben érdeklődni ha elmúltál már 20 éves. 🏡 Fotózásokat Orosházán, Hódmezővásárhelyen és Szegeden tudok vállalni otthonosan berendezett fotóstúdióban. Fontos: ősztől jönnek a karácsonyi díszletek, ezért érdemes még a nyáron fotóznunk fenyőfák nélkül. ⏳ Kérlek, ha van határidő, alkalom amire szeretnéd a képeket elkészíteni, akkor ne felejtsd el megírni azt is a leveledben! ☺️ #fotóbox #fotótermék #papírkép #fénykép #boudoirfotós #boudoirfotó #boudoirfotózásról #boudoirfotózás #karácsonyiboudoir #karácsonyiboudoirfotózás #szegedboudoir #szeged #szegedifotós #szegedifotózás #hódmezővásárhely #oroshaza #orosháza #fehérneműsfotózás #testpozitív #testpozitívmodell #testpozitívfotózás #testpozitívprogramok #senkisemtökéletes #nőneklennijó #nőneklenni #nőies #nőiesség #nőienergiaemelés #nőienergia #nőienergiák #csajoknak #csajosnap #csajosprogram #csajosprogramok #csajoskodtunk #magyartiktok #magyarnők #magyarnőknek #nőknek #nőidolgok ♬ eredeti hang - 📸 PinkPetraPhoto

Leporelló/harmonika album

A leporellóval a legtöbb ember gyermekkönyv formában találkozik. Ez egy mini,összecsukott formában 8x8cm méretben elérhető kis kompakt fotókönyvecske, ami akár könyvespolcra vagy íróasztalra is kihelyezhető kinyitott állapotban. 12-18 oldalas tartományba kell vele beleférni, ezért kevés képes fotózásokhoz ideális. (Egy fekvő képet be tudok illeszteni 2 oldalra.)

A leporellót az aprócska mérete miatt akár több ugyanolyan példányban (1 neked, 1 a párodnak) vagy több különböző példányban (minden szettből 1) is meg tudod rendelni.

@pinkpetraphoto Nagyon szeretem ezeket a kis cuki, kompakt harmonika albumokat vagy másnéven leporellókat. Bárhol és bármikor előkapható, vagy épp elrakható a kíváncsi tekintetek elől. Ez egy olyan különleges fotótermék, melyet Európa egyik legmenőbb, legluxusabb nyomdájában készíttetek így a minősége garantáltan első osztályú. Te ilyet nem is tudsz magadnak rendelni tőlük, kizárólag a céggel leszerződött, általuk is jóváhagyott minőségű fotókat készítő fotográfusok tudnak rendelni. Ráadásul sok boudoir fotóssal állnak kapcsolatban, így megnyugodhatsz, hogy diszkréten kezelik a képeid. 😊 📩 Érdeklődni a www.facebook.com/PinkPetraPhotography oldalon tudsz privát üzenetben. #önbizalomnövelőfotózás #boudoirfotózás #boudoirfotós #boudoiralbums #leporello #leporelló #harmonikaalbum #fotókönyv #nőknek #nőidolgok #magyarnők #magyartiktok #magyartiktokosok ♬ eredeti hang - 📸 PinkPetraPhoto

Triplex

A triplex gyakorlatilag magába foglalja az összes fotótermék előnyeit. Egyfajta kombinációja a fotókönyvnek, a falra helyezhető nagy képeknek és a papírképeknek. Fixen 3 db kép (3 külön oldalon) helyezhető el benne (mindegyik négyzetes vagy álló verziókban). Az elrendezése miatt sajnos fekvő fotó vagy több kép nem helyezhető bele.

Kiváló azok számára, akik szeretnék az otthonukban kihelyezni a fotóikat, de nem végleges módon és bármikor egy pillanat alatt el szeretnék rakni azokat. Boudoir sorozatok esetén ennél látványosabb és diszkrétebb fotóterméket nem tudok elképzelni. A könyvespolcon, kandallópárkányon, komódon vagy íróasztalon elhelyezett Triplex ideális kiegészítője lehet egy albumnak vagy más nagy nyomtatott termék vásárlásának, de önállóan is megállja a helyét akár ajándékként.

A borítójának színe és anyaga a benne található képek látvány világához alakítható.

@pinkpetraphoto Mi a véleményetek erről a termékről? 🤔 Én nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert sokan szoktak panaszkodni, hogy szívesen kitennék a képeket otthon a falra, de “mi van, ha valaki jön és meglátja”… ☺️ Ezt egy pillanat alatt el lehet tenni 😇😉🤓 📩 Ha szimpatikus számodra a munkám és szeretnél magadról Te is egy boudoir képsorozatot: kérlek, hogy a www.facebook.com/PinkPetraPhotography oldalon vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben. 🏠 Helyszín: Szeged vagy Hódmezővásárhely 🔞 Minimum életkor boudoir fotózásnál: 20 év #boudoirfotózás #boudoirfotózásról #boudoirfotós #szegedboudoir #szegedifotós #nőifotós #nőifotózás #nőknek #nőknekszól #nőies #nőiesen #nőiesség #nőidolgok #csajosdolgok #csajoknak #csajoknaktipp #csajoskodás #fénykép #fotótermék #diszkréten #magyartiktok #magyartiktokosok #magyarnők #magyarnőknek #hódmezővásárhely #hódmezővásárhelyifotós #vásárhely #vásárhelyifotós #praktikus #praktikusmegoldás #praktikusotthon #karácsonyiajándék #valentinnapiajandek #szülinapiajándék #meglepetés ♬ Magic Glockenspiel - DOMANSED

Duo

A duo egyfajta átmenet a triplex és a fotókönyv között. Egyetlen, 20x20cm méretben elérhető, nevéből adódóan 2 oldalból áll, viszont 3 féle elrendezésből lehet választani:

  • 1db fekvő kép kerül a kinyitott dupla oldalra, így 20x40cm lesz a kép mérete
  • 2db négyzetesre vágott 20x20cm képet helyezünk bele, azaz mindkét oldalán egy fotó lesz egyforma oldalmérettel levágva
  • 10db kép kollázsként kerül a kinyitott dupla oldalra, mintha egy két oldalas mini fotókönyv lenne (ezért ilyen módon fantasztikus választás annak, aki a legkisebb csomagot választja)
@pinkpetraphoto A duot egyetlen, összecsukott állapotban 20x20cm méretben elérhető (kinyitva 40x20cm), nevéből adódóan 2 oldalból áll, viszont 3 féle elrendezésből lehet választani: 🟢 1db fekvő kép kerül a kinyitott dupla oldalra, így 20x40cm lesz a kép mérete 🟢 2db négyzetesre vágott 20x20cm képet helyezünk bele, azaz mindkét oldalán egy-egy fotó lesz 🟢 10db kép kollázsként kerül a kinyitott dupla oldalra, mintha egy két oldalas mini fotókönyv lenne (ezért ilyen módon fantasztikus választás annak, aki a legkisebb képszámú csomagom választja, de valamilyen egyedi és polcra helyezhető megoldásra vágyik) 📩 Amennyiben kedvet kaptál egy boudoir fotózáshoz, akkor Téged is várlak sok szeretettel! Ha kacérkodsz a gondolattal, akkor kérlek, hogy a www.facebook.com/PinkPetraPhotography oldalon vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben. 😘 🔞 A fotózásnak egyetlen feltétele van: csak akkor lehetsz a modellem, ha elmúltál már 20 éves (felső korhatár nincsen, akár anyukaként vagy nagyiként is jöhetsz). Nem várom el, hogy legyen modell tapasztalatod, vagy tökéletes alakod. Bármilyen testalkattal a kamerám elé állhatsz, van tapasztalatom vékony és kerekded nőkkel is. ☺️ 🎄 Nem karácsonyi környezetben 2024. január végétől várok mindenkit újra Szegeden! #fotótermék #fotóalbum #fotókönyv #duofotókönyv #boudoirfotókönyv #boudoirfotó #boudoirfotós #boudoirfotózás #boudoirfotózásról #szegedboudoir #szegedifotós #szeged #fehérneműsfotózás #önbizalomnövelőfotózás #nőifotózás #nőifotós #magyarfotós #magyarokatiktokon #magyartiktokker #magyarnők #nőidolgok #nőiproblémák #mindennőnek #nőknek #nőknekszól #nőknek20felett #nőiönbizalom #csajoknak #csajoskodás #prémiumminőség #prémiumajándék #karacsonyiajandek ♬ Downtown Nonsense - Mark Fabian & Alexander Smith & George King & RK Masters

Akril üveg falikép

Ha ezt a lélegzetelállító falidekort valaki meglátja majd az otthonodban egy életre nem feledi el! Ez gyakorlatilag egy tökéletes művészi alkotás a kedvenc fotódból. 30x42cm méretben rendelhető akár álló, akár fekvő, színes vagy fekete-fehér képből, ami egy 6mm vastag akril üveg borítást kap. A lenyűgöző akrilfelületet a legmodernebb gyémántvégű maróval tökéletesítik, hibátlan, üvegszerű akril borítást hagyva maga után, amely optikai mélységet is ad a terméknek.

Ennek a méretnek az aránya megegyezik az általam digitálisan átadott képaránnyal, emiatt vágás nélkül ugyanazt a fotót tudod a falra felhelyezni, amit a képernyődön is látsz.

Ha úgy érzed, hogy a fotózás során készült rólad életed képe, akkor ez a tökéletes fotótermék a számodra.

Pendrive díszdobozban

Többször előfordult már az ügyfeleimmel, hogy vagy féltek a fehérneműs boudoir fotóik digitális/online módon történő átadásától vagy technikai nehézségeik akadtak a lementésnél.

Ezért közkívánatra lehetőség van a képek pendrive-on történő átadására is igény esetén.

A 10×15 centis rózsaszín bársony díszdobozba csomagolt 16 gigás pendrive elég nagy méretű ahhoz, hogy minden kiretusált fénykép elférjen rajta, bármelyik csomagot is választja valaki. Akár a fotózás során készült werk videó vagy a kamerával felvett kisfilmed is ráfér.

@pinkpetraphoto Bátran keressetek a www.facebook.com/PinkPetraPhotography oldalon privát üzenetben további részletekről és szabad időpontok végett 😉 🏡 Orosházán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden 📆 A számodra szimpatikus stúdióban fotózunk, rajtad múlik hová menjünk. A fotózás időtartama normál esetben 1 órát vesz igénybe, de kérhetsz 2 vagy 3 órányi rendelkezésreállást is. Én ünnepnapok kivételével a hét minden napján rendelkezésedre állok. A fotózás fehérneműket, cipőket, sminkes és fodrász szolgáltatást nem tartalmaz. 💵 A boudoir fotózás ára annak függvénye, hogy pontosan miket szeretnél majd. Nyers, utómunka nélküli képeket tőlem sosem fogsz kapni. Az általad választott fotókat online, digitálisan adom át kiretusálva. Ha szeretnéd, akkor gyönyörű fotótermékeket is tudok készíttetni az anyagodból (ha a párod lepnéd majd meg, akkor érdemes 2-3 hónappal a határidő előtt fotóznunk, hogy tuti készen legyen minden). ❗️ A fotók publikussága rajtad múlik! Teljesen diszkréten kezelem a képeket ha azt kéred. 🤐 🔞 Felső korhatár vagy alkatbeli korlátozás nincsen. Minimum életkor: 20 év. 🎄 Fontos infó: október közepétől január közepéig kizárólag csak karácsonyi környezetben tudunk fotózni! Ezt érdemes figyelembe venned az időpontod lefoglalása előtt. #pendrivebox #fotótermék #képátadás #boudoirfotós #boudoirfotózásról #nőifotós #nőknek #nőknek20felett #szeged #hódmezővásárhely #orosháza #oroshaza ♬ fun(1128331) - Darian