Boudoir fotózás

Elegáns, sejtelmes, ízléses, nőies fotók hálószobai környezetben, fehérneműben.

Minimum életkor: 20 év 

Helyszín: Orosháza, Szeged vagy Hódmezővásárhely

Ruhás portré fotózással egybeköthető!

Ha Te is olyan nő vagy, akinek

Akkor itt a helyed az oldalamon és várlak sok szeretettel egy jó hangulatú, biztonságos és bátorító légkörben zajló női önbizamolnövelő fehérneműs, úgynevezett boudoir fotózásra!

A boudoir a nőiesség megéléséről szól. Nyugodtan lépj ki a komfortzónádból, de olyan formában, hogy közben teljesen önmagad adod! Nem fogok rád erőltetni semmit. A fotózás koncepciójának kiválasztásakor, vagy a szettjeid megválogatásánál bátran lehetsz kreatív, nem kell azt csinálnunk, amit más! Természetesen segíteni fogok mindenben. 

Mi az a boudoir fotózás?

Blogbejegyzés arról, hogy honnan is ered a kifejezés, melyek a testvér műfajai, mit is jelent tulajdonképpen ez a kifejezés.

Egy ilyen fotózáshoz nem tökéletes alakra, hanem egy erős elhatározásra és egy csepp bátorságra van szükséged, minden mást meg fogunk oldani. Bőven van tapasztalatom vékonyabb és vastagabb alkatú hölgyekkel is.

Szerintem egy jó boudoir fotós igazán testpozitív, azaz nem számít neki a kamerája előtt álló hölgy súlya vagy alakja, és mindenkiből ki tudja hozni a bombázót. Nem profi, tökéletes alakú modelleket fotózom, hanem hétköznapi, valódi, átlagnőket. 10-ből 9 ügyfelemen rendszerint van súlyfelesleg, narancsbőr, stria, visszér stb. ami az ő szemükben testi hiba, az én szememben viszont teljesen megszokott, természetes dolog.

Én abban hiszek, hogy eleve úgy kell elkészíteni egy képsorozatot, hogy ahhoz csak minimálisan kelljen utómunkában hozzányúlni. A fotózás során folyamatosan mutatom a kamerám hátoldalán az elkészült (nyers) fényképeket, melyekből majd Te választhatod ki, hogy melyeket szeretnéd megkapni. Fontosnak tartom leszögezni, hogy nem fogok darázsderekú Barbie babát retusálni belőled, ugyanazt a nőt fogod viszontlátni a végleges fotókon, akit piciben is láttál már a kijelzőmön.

Nem célom új nőket megalkotni. Törekszem a természetességre, jelentős változtatásokat nem eszközölök a képeken. Mellnagyobbítást és hasonló jelentősebb korrekciókat nem vállalok. Természetesen az eleve Rajtad nem lévő apróbb bőrhibákat, pattanásokat, lila foltokat vagy általad utált sebhelyeket/anyajegyeket el fogom tüntetni.

Az ügyfeleim többsége a 25-35 éves korosztályba tartozik, de volt már szerencsém nagymamákat is lencsevégre kapni. A minimum életkor a megfelelő szellemi érettség miatt nálam 20 év, felső korhatár (illetve súlykorlát) nincsen.

A fotózás orosházi, szegedi és hódmezővásárhelyi, otthonosan berendezett napfénystúdiókban zajlik, a pontos helyszínt Te választhatod ki, hogy a leginkább Neked tetsző környezetben készüljenek a fényképeid. A műtermeket én is bérlem, így a díszletekre nincsen ráhatásom, illetve az időpontok egyeztetésénél sem tudok maximálisan rugalmas lenni emiatt. Normál esetben 1 óra hosszát vesz igénybe a közös munka, de természetesen ha messzebbről érkezel, vagy úgy érzed több időre van szükséged, akkor szívesen a rendelkezésedre állok 2 vagy akár 3 órán keresztül is.

Szeretek mindent előre megtervezni, leegyeztetni, ezért arra foglak kérni, hogy bármilyen problémád vagy kérésed van, azt ne felejtsd el felém kommunikálni. Én az őszinteségben hiszek, mivel mindkettőnk érdeke az, hogy csodálatos, időtálló képeket alkossunk. Nyugi, meg fogom mondani, ha nem előnyös a választott ruhád vagy mondjuk valami miatt nem működik egy póz stb.

ruhákat, fehérneműket az ügyfeleim maguknak hozzák (higiéniai okok miatt). Vannak különleges kiegészítőim (a bilincseket és ostorokat nagyon kedvelik), meseszép és extrém ékszereim, testharisnyáim és hámjaim, melyeket tudok magammal vinni, ám ezek használati szándékát előzetesen jelezni kell. Átöltözések tekintetében a kevesebb több elv híve vagyok, 10-15db retusált fotóra szoktam 1 szett ruhát javasolni, hogy az időnk ne átöltözésekkel menjen el.

Mivel több városban is dolgozom, így sminkest és fodrászt nem áll módomban a boudoir fotózásokhoz biztosítani. Szegeden van 2 sminkesem, akikkel nagyon jó kapcsolatban vagyok, és a munkájukkal is maximálisan elégedett vagyok, ezért igény esetén velük összeegyeztetem az időpontod. Ők és én is a hét minden napján szívesen munkába állunk.

A fotózás során végig kettesben vagyunk, ha kísérőt hozol magaddal udvariasan megkérem, hogy várakozzon kívül. Barátnők esetében szokott előfordulni, hogy egymás utáni időpontban érkeznek és ha nem szégyenlősek egymás előtt, akkor van lehetőség átfedésre.

Általában mindenki idegesen érkezik, de ez teljesen természetes dolog és az első néhány bemelegítő kattintás után, 5 percen belül elmúlik. Lélekerősítő alkoholfogyasztást nem javaslok a fotózás előtt biztonsági okokból sem, előfordulhat, hogy rosszul leszel tőle, plusz a legtöbb ember arca elkezd kipirosodni, ami nem fog előnyösen mutatni.

Nem kell attól tartanod, hogy nem tudsz pózolni, mert a Te alkatodnak, életkorodnak, hajlékonyságodnak leginkább megfelelő testhelyzetekbe foglak beállítani, amik a lehető legelőnyösebben fognak mutatni. Én a ruhákkal, szögekkel és pózokkal szeretek alakot formálni, nem a Photoshop segítségével. Nem fogok közönséges pozíciókat használni, nálam többet hallják a nők, hogy “zárd össze a lábad”, mint azt hogy “tedd szét”. Ha bírod a kiképzést én szadista módon a csillárról is lelógatlak. Valószínűleg a fotózás utáni napokban akkor is lesz izomlázad, ha nagyon kíméletes beállításokat használtunk.

Ha úgy érzed, hogy feszélyez a kamera vagy esetleg nem szereted az arckifejezéseid, az sem probléma egy boudoir fotózás során, mert gyönyörű részletfotókat tudunk alkotni, illetve egy komplett sorozatot le tudok úgy nyomni, hogy nem fog az arcod ténylegesen látszódni. Emiatt felesleges aggódni! 

A legkisebb választható csomag 10db retusált fotót tartalmaz (de általában 30db képpel távoznak), amiket online, digitális formában, logó nélkül, eredeti méretben adok át kb. a képválogatástól számított két héten belül (ez az időtartam a karácsonyi és a Valentin napi időszakban meghosszabbodhat). Az utómunka nélküli, nyers képeket nem áll módomban rendelkezésedre bocsátani. Van lehetőség nálam különböző, kézzelfogható, prémium minőségű fotótermékek megrendelésére is (a legnépszerűbbek a fotókönyvek és a fotóboxok). 

Te döntheted el, hogy az anyagod (az elkészült képeket, videókat) ki láthatja. A legtöbb esetben az ügyfeleim engedélyezik, hogy referenciaként használjam a megalkotott fotókat, megosszam őket az oldalaimon. Igény esetén teljesen diszkréten kezelem a sorozatodat, senki nem látja őket rajtam kívül – ezt én privát fotózásnak neveztem el és még teljesen máshol is tárolom őket, nehogy valamilyen félreértés miatt publikálásra kerüljenek. Bármelyik opciót is választod nem kell magyarázkodnod, ám a fotózásig kérlek döntsd el, hogy melyiket szeretnéd. Ugyanolyan figyelemben és bánásmódban fogsz részesülni mindkét esetben. Ám lényeges, hogy az egyszerűség kedvéért nálam a hozzájárulásod vagy tiltásod a teljes anyagodra vonatkozik majd.

Boudoir fotózás típusok

Nagyon-nagyon sok fajta irányvonal, tematika, stílus létezik a boudoir fotózások esetében. A teljesség igénye nélkül most mesélek pár szót a legtöbbször előforduló sorozatokról.

Menyasszonyi boudoir fotózás

Úgy gondolom, hogy egy menyasszonyi boudoir albumnál jobb nászajándék kevés létezik, hisz ez mindkettőtök számára örök emlék lesz. Ezzel a saját önbizalmad is tuningolhatod, megörökítheted életed bomba formáját a gyermekvállalás előtt (ha régimódi típusúak vagytok). A választott ruhadarabok és kiegészítők (fátyol, harisnyakötő stb.) általában fehér színűek. Azt javaslom, hogy az esküvő előtt legalább 3 hónappal érdeklődj, hogy ezer százalékra minden időre meglegyen.

Szegedi menyasszonyi bousoir fotózáson készült fehérneműs kép egy fiatal és csinos, hosszú barna hajú menyasszonyról, aki éppen a harisnyakötőjét igazgatja
Szegedi menyasszonyi bousoir fotózáson készült szexi fehérneműs fénykép egy fiatal nő fenekéről
Szegedi menyasszonyi bousoir fotózáson készült elegáns, anonim fehérneműs fénykép egy fiatal és csinos, hosszú barna hajú menyasszonyról, aki a melltartópántját húzza le

Kismama boudoir fotózás

A kismama boudoir fotózás és a “sima” női sorozatok közt gyakorlatilag annyi a különbség, hogy van egy kis pocakunk, amire nem szabad ráfeküdni és picit korlátozza a mozgást, kevesebb szadizós pózt alkalmazok. Igény esetén sok szeretettel várlak várandósan is akár egy kimondott kismami boudoir sorozatra, de kombinálhatjuk az alkalmat ruhás kismama fotózással is a 25-32. hét közötti időszakban.

Piros körmű kismama fekete tanga bugyiban kerek popóval és kerek pocakkal pózol egy sima szürke háttér előtt szegedi kismama boudoir fotózáson
Mosolygós fiatal barna hajú várandós nő egy testszinű anyaggal takarja magát vásárhelyi kismama boudoir fotózáson állva

Szürke 50 árnyalata inspirálta boudoir fotózás

Ha játékosabb, vagányabb fehérneműs fotókat szeretnél magadról, akkor lehetséges, hogy ez a típusú látványvilág lesz a Neked való! Természetesen semmi rosszra nem kell gondolni! A fotózás ugyanúgy zajlik, mint a klasszikus boudoir esetében, az egyetlen különbség, hogy olyan kiegészítőket használunk, mint például szalagok és kötelek, bilincsek, ostorok, lovaglópálcák.

Fő szempont: ízlésesség.

Női meztelen fenék és piros körmű kéz, melynek csuklójára egy boudoir fotózáson egy fehér gyöngysort tekertek
Női hátsó csinos csipkés fekete színű tangában, egy ostorral a kézben, szegedi boudoir fotózáson

Karácsonyi boudoir fotózás

Ha meglepnéd a szerelmed egy extrán különleges ajándékkal, akkor karácsonykor érdemes önmagadat adnod. Amennyiben kézzel fogható formában is szeretnéd megkapni a fotókat, akkor legkésőbb november elejéig kell időpontot foglalnod. Értelemszerűen nem fogom lelőni a meglepetést. Te döntöd el, hogy maximális diszkréciót kérsz tőlem (senkinek sem mutathatom meg a boudoir képeid karácsony után sem) vagy engedélyezed a fotóid publikálását.

Természetesen készíthetünk rendes ruhás karácsonyi portré fotókat is, melyeket akár a családodnak is bátran megmutathatsz.

Valentin-napi boudoir fotózás

Valentin nap február 14-ére esik minden évben. Amennyiben huncut és szexi fehérneműs fényképekkel lepnéd meg a párod a szerelmesek napján, akkor érdemes már november végén időpontot foglalni. Bár nem gondolná az ember lánya, de nagyon sok idő, mire egy sorozatot kiretusálok és megérkezik a kézzelfogható fotótermék is belőle.

Csinos női fenék szexi piros csipke tanga bugyiban, piros virágszirmokkal egy szegedi boudoir fotózáson

Szabadtéri boudoir fotózás

Annó, amikor elkezdtem boudoir fotózással foglalkozni, még sehol sem lehetett a környékemen otthonosan berendezett fotóstúdiót bérelni, így kénytelenek voltunk szabadtéri helyszíneket keresni. Manapság már nem jellemző, hogy kültéren készítsek fehérneműs fotókat, mert egy stúdióban sokkal kényelmesebb és biztonságosabb légkört tudok teremteni.

Férfi boudoir, azaz dudoir

Ilyen jellegű fotózás bizony férfiaknak is létezik, azonban én sem férfi portrét, sem férfi boudoir sorozatokat nem vállalok.

Páros boudoir

Gyakran előforduló kérdés, hogy páros boudoir képeket is készítek-e. A válaszom igen, viszont nálam ez jelenleg úgy működik, hogy először a pár hölgy tagja eljön hozzám egyedül egy boudoir fotózásra és megnézzük hogyan tudunk együtt dolgozni. Ha ráérez a pózokra, jól érzi magát velem és tudunk komfortosan együtt dolgozni, akkor utána tudnak ketten is jönni. Erre nekem azért van szükségem, mert páros boudoir fotózásnál is a nő van a középpontban, viszont így a közös alkalommal már ő tudja mire számítson, ismer és nem feszeng, így nekem kvázi csak a férfit kell feloldanom – ergo nem kell annyi mindenre figyelnem és nyugodtabb a légköre a fotózásnak. Továbbá így gondoskodom arról, hogy az ügyfelem megértse, miről szól a boudoir fotózás, és még csak véletlenül se értse félre a munkám.

Tetovált női alak kék árnyalatú fehérneműben egy sötét hangulatú boudoir fotón, Hódmezővásárhelyen

Időpontfoglalás

Amikor úgy érzed eljött az ideje, hogy összegyűjts a bátorságod és szembeszállj a démonaiddal:  bátran keress majd meg! Fő kommunikációs csatornaként a Facebook-ot használom. 

Abban az esetben, ha a párod szeretnéd meglepni egy Rólad készült albummal, kérlek, hogy a határidő előtt legalább 3 hónappal jelentkezz nálam, mert a fotótermékek átfutási ideje sok időt vehet igénybe egyes időszakokban!

Fontos tudnivaló, hogy a fotóstúdiókban a karácsonyi dekorcsere/bezárás/átalakítás már októberben megkezdődik és általában január második feléig ünnepi környezetbe vannak a műtermek öltöztetve. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban csak kizárólag karácsonyi miliőben tudunk fotózni. Ezt az időpontod lefoglalásakor kérlek vedd figyelembe. Karácsonyi boudoir fotózásokat októbertől december elejéig tudok vállalni limitált számban, hogy december 24-ig átadhassam az elkészült anyagod. Decemberi fotózások esetén a képeket majd csak januárban fogod utólag megkapni.

Az év többi részében (februártól szeptember végéig) “karácsony mentes”, hétköznapi díszletben várnak bennünket Orosházán, Szegeden és Hódmezővásárhelyen a stúdiók

Azon leszek minden tudásommal, hogy fantasztikusan érezd magad, gyönyörűnek és szexinek lásd a képeid és teljesen más szemmel tekints önmagadra a fotózás után.

Fizetés: 3 részletben történik

    1. Az időpontod lefoglalásához foglaló átutalása szükséges, ennek kifizetését természetesen számlával fogom igazolni. 
    2. A fotózás alkalmával a választott stúdiónak kell készpénzben a pontos összeget kifizetned, mivel a bérleti díjat nem tartalmazzák az áraim (ahány műterem, annyi féle árlista).
    3. A képválogatás után tudod majd a fennmaradó összeget utalással rendezni. 

Szükséges személyes adataid a foglaláshoz:

  • a személyigazolványodban is szereplő, hivatalos neved,
  • lakcímed,
  • email címed,
  • telefonszámod (sürgős esetre).

Idővonal

1.) Érdeklődés, részletek egyeztetése

2.) Időpontfoglalás

3.) Fotózás stúdióban és/vagy szabadtéren

4.) Képválogatás online vagy személyesen

5.) Retusált képek digitális átadása

6.) Kézzel fogható fotótermékek átadása

Hogyan érdeklődj boudoir fotózás iránt?

Ha fogalmad sincsen, miket kellene az első leveledbe beleírnod, akkor segítek, hogyan írj érdeklődő üzenetet.

Kedvet kaptál?

Várlak fotózásra a hét bármelyik napján előre egyeztetett időpontban.

Az érdeklődő leveledbe ne felejtsd el leírni, hogy melyik városban, kinti vagy benti helyszínen fotóznánk, melyik fotózási típus (pl.: páros, boudoir stb.) érdekel, kb. mikor kerülne sor a fotózásra, és van-e határideje a képek átadásának?

Várom megkeresésedet Facebook üzenetben!