Boudoir fotózás felső korhatára

Fehérneműs boudoir fotózás középkorú nőknek és anyukáknak Orosházán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden

Boudoir fotózáson részt venni bármelyik életkorban lehetséges! Különösen a középkorú nők és az anyukák számára nyújthat fantasztikus élményt - segítve magabiztosabbá tenni őket. Ez egy kiváló alkalom az érett szépség megünneplésére, megörökítésére és a testünk változásainak az elfogadására.

Az átlagemberek fejében fehérneműs képek csak a huszonéves fiatal lányokról készülhetnek. Ez a valóságban azonban nincsen így! A fehérneműs, szexi fotók nem csak a fiatal lányok kiváltsága, Habár ez egy igen modern műfajnak tűnhet, mégis bátran bevállalható a második X után is. Sőt, felső korhatára sincsen a boudoir fotózásoknak, kizárólag alsó korhatára van.

Minimum korhatár: 20 év

Maximum korhatár: nincsen

Fehérneműs boudoir fotózás középkorú nőknek és anyukáknak Orosházán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden
Fehérneműs boudoir fotózás középkorú nőknek és anyukáknak Orosházán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden

Szerencsére ez egy olyan ága a fotográfiának, ami bármelyik felnőtt nő számára bevállalható, kipróbálható. Ez egy nagyon testpozitív irányzat. Azaz nem elvárás a kamera előtt szereplő személlyel szemben, hogy tökéletes alakja legyen. Sőt! Azokról a hölgyekről, akiken van egy kis plusz súly, akiken „van mit fogni” gyakran látványosabb képeket lehet készíteni, mint a vékonyabb társaikról.

A boudoirban épp a kerek, telt formákat szeretjük, mert az szuperül formálható. Ezeket a szexi fehérneműs képeket a hétköznapi nőknek találták ki, őrájuk szabták a stílust. 

Én azt szeretem leginkább benne, hogy teljes mértékben személyre szabható. Nem elvárás sem a 90-60-90 bomba forma, sem pedig az úgynevezett modell tapasztalat. Nem kell tudni a kamera előtt pózolni vagy mozogni.

Miért érdemes kipróbálni a boudoir fotózást akár 40 felett is?

Szeretném leszögezni, hogy bár a legtöbben a (velem azonos) 25-35 éves korosztályból járnak hozzám, nem ritka, hogy 40 vagy 50 plusszos nők is megfordulnak nálam.

  1. Önbizalomtuningra, magabiztosságra mindig szükség van. Igen, a tükörből visszanéző  anyatest is tud gyönyörű lenni! Senki sem látja magát tökéletesnek, aki keres magán hibát az fog is találni.
  2. Kell a női léleknek az énidő, kell a szépítkezés, kell hogy néha mi legyünk a figyelem középpontjában és kicsit rólunk szóljon egy nap. Gyakran mi csajok elfelejtünk élni, megélni a pillanatokat a nagy rohanásban. Néha meg kell lépni a hétköznapokból és nem csak anyának lenni, hanem nagybetűs NŐnek is!
  3. Egy boudoir élmény lehetősége biztosít arra, hogy megtedd, amit talán fiatalon nem mertél vagy nem olyanok voltak a körülmények, hogy megtehetted. Lépj ki a komfortzónádból! Egy ilyen fotózás igenis kihívás. Sosem késő felfedezni a Benned rejlő erőt és a Benned élő vadócot!
  4. Középkorú nőként is megérdemled, hogy érzékinek, vonzónak, szexinek lásd és érezd magad. Nem idős vagy, hanem egy érett szépség! Más perspektívából, más szemmel fogsz önmagadra tekinteni a fotózás után, mert megtetted.
  5.  A testünk az évek folyamán változik, alakul. Ma még fiatal vagy ahhoz képest, aki 10-20-30 év múlva leszel. Ha évtizedek múlva visszatekintesz a mostani képeidre, a jelenlegi külsődre, hidd el hogy teljesen ifjúnak fogod látni a mai éned. 

Egy önbizalomnövelő boudoir fotózáson minden Rólad szól.

Ha félsz attól, hogy bárki meglátja az internetre feltöltött bugyis képeid, akkor bátran kérhetsz maximális diszkréciót! Rajtad és rajtam kívül senki nem fogja a fotókat látni, ha úgy kívánod.

Ha nem szeretnél, akkor nem kell a kamerába nézned.

Ha nem vagy mosolygós típus, akkor nyugodtan lehetsz komoly.

Ha Te olyan csaj vagy, aki például nem szereti az arcát látni a képeken, akkor készülhetnek kizárólag csak olyan fotók, amiken nem mutatunk meg „telibe” vagy csak hátulról vagy megörökítve, esetleg úgymond „részlet fotókat” (értsd: csak a szád látszik, cicis kép, popó fotó stb.) készítünk.

Ha nem vagy kimondottan hajlékony, akkor egyszerűbb pózokat, beállításokat fogunk használni.

Ha valamelyik testrészed „problémásnak érzed”: el fogjuk rejteni a fotókon. A célunk az, hogy az előnyös külső tulajdonságaid megmutassuk, megörökítsük és eldugjuk az előnyteleneket. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hozok pár teljesen megszokott „panaszt” illetve kifogást, amiért a nők félnek belevágni.

  • Édesanyák esetében szinte kivétel nélkül mindenkinek a hasa az, amit el szeretne tüntetni. Okos ruhaválasztással, jó pózok alkalmazásával ez gond nélkül kivitelezhető.
  • Bár a nők úgy gondolják, hogy csak nekik van, a valóságban közel a 80%-unk rendelkezik vele. Tehát nem számít ritkaságnak. Szép fényekkel, jó szögekkel ez is könnyen eltüntethető.
  • Tapasztalataim szerint ma már a fiatalabb korosztály körében is egyre gyakoribb a visszér. Ezt akár harisnyaruhákkal el lehet rejteni, szintén rafinált fókuszálással vagy akár utólag retusálással orvosolható.
  • Pózokkal és megfelelő fehérneműkkel elterelhető a figyelem a megereszkedett mellekről vagy a popsi méretről.
Fehérneműs boudoir fotózás középkorú nőknek és anyukáknak Orosházán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden

Én fotósként azt vallom, hogy a legfontosabb a bátorság és az akarat egy boudoir fotózáson. Emellett kell egy baromi profi smink, egy eszméletlenül dögös frizura és olyan fehérnemű szettek, amik kihangsúlyozzák, amit kell és elrejtik a kevésbé előnyös részeket. A kor számít legkevésbé. Igen, idővel mindenkinek lesznek szarkalábai és ráncai, de az összkép számít!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üdv, Petra vagyok!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Petra vagyok a csajszi a fényképezőgép mögött.
2011-ben vásároltam meg életem első profibb fényképezőgépét, ami után nem volt megállás. A fotózás életmód és szerelem lett. Kukába dobtam a marketing mesterszakos diplomámat és elvégeztem a fotográfus- és fotótermék-kereskedő képzést, majd egyéni vállalkozó lettem.

Itt is megtalálsz

Legutóbbi bejegyzések

Hogy zajlik a fotózás?

@pinkpetraphoto 📸 Valódi fotózás pillanatai eredeti hanggal és őszinte reakciókkal egy valódi (nem modell) ügyfelemmel… avagy less be egy boudoir fotózásomba egy édesanyával 📸 🏠 Téged is várlak sok szeretettel egy testpozitív, női önbizalmat is növelő, fehérneműs boudoir fotózásra Szegeden vagy Hódmezővásárhelyen a hét minden napján. Ha szeretnéd, akkor az időpontod a sminkeseimmel is össze egyeztetem neked. ☺️ 💃 A fotózásnak egyetlen feltétele van: csak akkor lehetsz a modellem, ha elmúltál már 20 éves (felső korhatár nincsen, akár anyukaként vagy nagyiként is jöhetsz). Nem várom el, hogy legyen modell tapasztalatod. Bármilyen testalkattal a kamerám elé állhatsz, van tapasztalatom vékony és kerekded nőkkel is, nem kell rosszul érezned magad a külsőd miatt. A boudoir lényege, hogy szeresd magad és megéld a nőiességed. 😉☺️ ❗️A Te döntésed, hogy az elkészült képeket megoszthatom-e a követőimmel vagy sem. 📩 Ha megfordult a fejedben akár egyszer is, hogy talán Rólad is készülhetnének boudoir fotók, akkor kérlek, hogy a videó végén található oldalon vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben. Nyugi, csak egy csepp bátroságra van szükséged a fotózáshoz, minden egyebet megoldunk 😇😉 #nőknek20felett #nőidolgok #csajosprogram #csajoskodás #csajoknak #nőifotózás #nőifotós #szegedifotós #szegedifotográfus #szegedifotózás #szegedboudoir #boudoirfotozas #boudoirfotózás #boudoirfotózásról #boudoirfotós #szeged #szegedi #valódinő #teisszépvagy #teismegérdemled #teismegtudodcsinalni #munkában #fotózás #fotózáson #fotózunk #aranykopesek #aranyköpések #kulisszakmogott #kulisszákmögött #őszintepillanatok #elsőpillanatok #elsőpercek #önértékelés #testpozitív #testkép #testképzavar ♬ eredeti hang - 📸 PinkPetraPhoto

Innen érkeztek már fotózásra