Boudoir fotózás menete

Csinos, vékony nő egy ágyon fekszik női önbizalomnövelő szegedi boudoir fotózáson sejtelmes fényekben az arcát kitakarva

Ebben a bejegyzésemben elmesélem, hogy hogyan néz ki velem egy női önbizalomnövelő fehérneműs boudoir fotózás a kezdetektől egészen a képátadásig.

    1.) Írsz egy érdeklődő üzenetet a Facebook oldalamra (semmiképpen se hagyd ki hogy boudoir fotózásra jönnél és hogy Orosházán, Hódmezővásárhelyen vagy Szegeden lenne számodra legideálisabb illetve mikor szeretnéd). Ha lövesded sincsen, hogy kezdj neki: ajánlom figyelmedbe a Hogyan érdeklődj boudoir fotózás iránt című korábbi posztom.

    Zárójeles megjegyzés: Én a telefonos egyeztetésekben nem hiszek, mert annyi információt kell átadnom (és Neked megjegyezned), hogy esély sincs rá, hogy minden szóba kerüljön ha egy fél napot beszélünk akkor sem. Illetve biztosan nem fog minden tudnivaló eszembe jutni. Azt pedig garantálom, hogy az elhangzottak negyedét sem tudnád megjegyezni. Mindezt tapasztalatból mondom. Volt olyan érdeklődőm, aki háromnegyed órás telefonbeszélgetés alatt annyit mondott csak, hogy cici-fókuszú képsorozatot szeretne magáról, engem viszont nem hagyott szóhoz jutni és a fontos dolgokat elmesélni… átküldtem neki az információkkal teli dokumentumaim, azt válaszolta, hogy mindent elolvasott, minden rendben van. Majd a fotózás közben kiderült, hogy egy szót sem olvasott el és mindenre rácsodálkozott… Az ilyen esetek miatt nem hiszek hiszek a telefonos megbeszélésekben. De ha igényli valaki a biztonság kedvéért beszélhetünk, ha tudunk akár videóhívás formájában is 🙂

    2.) Küldök minden tudnivalót a boudoir fotózásokkal kapcsolatban beleértve a választható stúdiókat, a fotózási feltételeket, az árlistákat és minden egyéb infót, általános tudnivalót, amit áttanulmányozhatsz részletesen. Nálam testreszabható csomagok vannak, így a személyes elképzeléseidnek, igényeidnek megfelelőt tudod magadnak összeállítani.

    3.) Ha úgy döntesz, hogy szeretnél jönni választunk egy helyszínt és egyeztetünk időpontot. Elküldöd nekem a 

        • teljes neved,

        • lakcímed,

        • email címed,

        • telefonszámod.

      Ezek mindössze bürokratikus és kapcsolattartási célokat szolgálnak, nem fogok az adataiddal semmit sem kezdeni, nem fogok reklámokat küldözgetni neked vagy indokolatlanul hívogatni. Az adataiddal kiállítok egy díjbekérőt a foglaló összegével. A foglalásod majd akkortól lesz érvényes, ha az összeget átutaltad a számlámra. Amint a bankom feldolgozta a pénzmozgást, fogsz kapni róla egy automatikus visszaigazoló emailt.

        4.) Fotózás előtt 1-2 héttel küldök minden részletet azzal kapcsolatban, hogyan érdemes előkészülnöd a boudoir fotózásra. Illetve megkérlek, hogy a választott ruhaszettjeidről küldj képeket annak érdekében, hogy alaposan fel tudjak előre készülni és ha kell, még időben tudj másik fehérneműket beszerezni ha nem állnak jól. Ilyenkor még szoktak lenni kiegészítő ötleteim is, amikkel esetleg stílusosabbá lehet varázsolni a sorozatot.

        5.) A fotózás előtti napokban küldöm hogyan érkezz, mikorra és hová kell jönnöd, hol tudsz parkolni stb. Továbbá megkérdezem, hogy eldöntötted-e privát vagy publikus lesz az anyagod, esetleg werk videót vagy a fotózás után egy élménybeszámoló interjút szeretnél-e készíteni velem.

        6.) Megtörténik a fotózás az előre megbeszélt időpontban (mivel nem saját fotóstúdiókban dolgozom, így ha késel, sajnos nem tudunk tovább maradni – ezt kérlek induláskor kalkuláld bele).

        Legkésőbb eddigre el kell döntened, hogy az elkészült fehérneműs boudoir fotóid használhatom-e nyilvánosan referenciaként is majd, vagy maximális diszkréciót kérsz tőlem és csak az fogja rajtam kívül látni, akinek Te megmutatod a képeid. Ez azért nagyon fontos, mert fizikailag is máshol, máshogyan tárolom a két típust, nehogy bármilyen véletlen folytán összekeveredjenek. Ebből kifolyólag olyanra nincs lehetőség, hogy néhány boudoir fotót megoszthatok, a többit pedig nem.

        A fotózás során természetesen kettesben vagyunk. Nem magadtól kell pózolnod, segítek mindenben. Az átöltözések miatt nem kell aggódnod, a legtöbb helyen van külön öltözőszoba (és tükör), de ahol nincsen ott is el tudsz vonulni vagy szívesen kimegyek míg ruhát cserélsz.

        Nálam normál esetben egy fotózás 1 órát vesz igénybe. Ilyenkor nagyon pörgősen zajlanak a dolgok, hogy minél több beállítást ki tudjunk próbálni. Ha nyugisabb körülményeket szeretnél, akkor inkább a 2 órás időtávot javaslom (illetve 3 szett ruha felett is inkább a hosszabb időt preferálom, mert sok idő elmegy az öltözködéssel).

        Fotózás előtt/után közvetlenül kifizeted helyben a stúdiónak a bérlés árát készpénzben (érdemes a pontos összeggel készülni, mert sokszor nem tudnak visszaadni és gyakran a stúdiók a semmi közepén vannak, így váltani sem egyszerű vagy nincs rá idő). Kártyás fizetésre általában nincsen lehetőség.

        7.) Előválogatom a nyers képeket, kiszedem azokat, amiket biztosan nem választanál (mint például pislogós, belebeszélős, belemozdulós képek). Ilyenek bármelyik fotózás esetében előfodulnak, nem kell miatta aggódni.

        8.) Amennyiben nem bíztad rám a képválogatást, akkor egyeztetünk egy időpontot, amikor ráérünk mindketten. Megnézheted a nyerseket, eldöntheted melyikeket szeretnéd majd megkapni kiretusálva. (Fontos: a nyerseket nem fogod megkapni, csak kizárólag a retusáltakat!) Ez történhet személyesen Orosházán, vagy pedig online egy képernyőmegosztással egybekötött videóhívás során.

        9.) Megbeszéljük, hogy mennyit kell még utalnod, hogy kiegyenlítsd a fotózás teljes árát. Küldöm a díjbekérőt, kifizeted a fennmaradó összeget. (Amíg nincsen kiegyenlítve, addig nem áll módomban az elkészült anyagot átadni.)

        10.) Kiretusálom a fotókat, nagyjából 2 héttel a válogatás után fogod őket megkapni online, digitális formában. Ha nem kértél kézzelfogható fotóterméket, akkor itt véget is ér a folyamat.

        11.) Ha kértél fotóterméket is, akkor (miután átadtam a kiretusált fotóid és azokat Te jóvá is hagytad) előre megszerkesztem a látványtervet és küldöm számodra helybenhagyásra. Ha jóváhagytad, akkor megrendelem a nyomdánál.

        12.) Kb. 2-4  hét alatt megérkezik a kész fotótermék hozzám és egyeztetünk, hogy személyesen át tudom-e esetleg valamikor neked adni, vagy postára adjam inkább. Amint megkaptad véget ér a folyamat.

        13.) Ha szuper jófej vagy és tényleg elégedett voltál, akkor írsz egy ajánlást/véleményt a profilomra, amiért én rettentően hálás leszek. 🙂

        A fotózás után (akár megosztható, akár diszkrét sorozatot választottál) Te nyugodtan megmutathatod a képeket bárkinek. Ám nagyon fontos, hogy ha valamilyen nyilvános helyre kiteszed őket, akkor a szerzői jog értelmében engem valamilyen formában meg kell jelölnöd! Továbbá a „mű egységének védelme” érdekében nem nyúlhatsz bele utólag a képekbe (pl. Instagram filterek stb.).

        Valamint azt is tudnod kell, hogy üzleti célú felhasználásra (lásd OnlyFans és társai) nem engedélyezem a munkáim. 

        Boudoir fotózáson készült ízléses popsi fotó, csipke bugyit viselő nőről

        Értelemszerűen abban az esetben, ha a fehérneműs boudoir fotóid ajándékba szánod a párod számára és beleegyeztél a publikálásukba, akkor átadásig nem fogom az anyagod kitenni sehova – nehogy lebukjunk. Ekkor megbeszéljük előre mikor lesz a meglepetés és csak utána fogom posztolni.

        Vélemény, hozzászólás?

        Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

        Üdv, Petra vagyok!

        Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Petra vagyok a csajszi a fényképezőgép mögött.
        2011-ben vásároltam meg életem első profibb fényképezőgépét, ami után nem volt megállás. A fotózás életmód és szerelem lett. Kukába dobtam a marketing mesterszakos diplomámat és elvégeztem a fotográfus- és fotótermék-kereskedő képzést, majd egyéni vállalkozó lettem.

        Itt is megtalálsz

        Legutóbbi bejegyzések

        Hogy zajlik a fotózás?

        @pinkpetraphoto 📸 Valódi fotózás pillanatai eredeti hanggal és őszinte reakciókkal egy valódi (nem modell) ügyfelemmel… avagy less be egy boudoir fotózásomba egy édesanyával 📸 🏠 Téged is várlak sok szeretettel egy testpozitív, női önbizalmat is növelő, fehérneműs boudoir fotózásra Szegeden vagy Hódmezővásárhelyen a hét minden napján. Ha szeretnéd, akkor az időpontod a sminkeseimmel is össze egyeztetem neked. ☺️ 💃 A fotózásnak egyetlen feltétele van: csak akkor lehetsz a modellem, ha elmúltál már 20 éves (felső korhatár nincsen, akár anyukaként vagy nagyiként is jöhetsz). Nem várom el, hogy legyen modell tapasztalatod. Bármilyen testalkattal a kamerám elé állhatsz, van tapasztalatom vékony és kerekded nőkkel is, nem kell rosszul érezned magad a külsőd miatt. A boudoir lényege, hogy szeresd magad és megéld a nőiességed. 😉☺️ ❗️A Te döntésed, hogy az elkészült képeket megoszthatom-e a követőimmel vagy sem. 📩 Ha megfordult a fejedben akár egyszer is, hogy talán Rólad is készülhetnének boudoir fotók, akkor kérlek, hogy a videó végén található oldalon vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben. Nyugi, csak egy csepp bátroságra van szükséged a fotózáshoz, minden egyebet megoldunk 😇😉 #nőknek20felett #nőidolgok #csajosprogram #csajoskodás #csajoknak #nőifotózás #nőifotós #szegedifotós #szegedifotográfus #szegedifotózás #szegedboudoir #boudoirfotozas #boudoirfotózás #boudoirfotózásról #boudoirfotós #szeged #szegedi #valódinő #teisszépvagy #teismegérdemled #teismegtudodcsinalni #munkában #fotózás #fotózáson #fotózunk #aranykopesek #aranyköpések #kulisszakmogott #kulisszákmögött #őszintepillanatok #elsőpillanatok #elsőpercek #önértékelés #testpozitív #testkép #testképzavar ♬ eredeti hang - 📸 PinkPetraPhoto

        Innen érkeztek már fotózásra