Születésnapi fotózás

Legyen emlékezetes gyermeked első szülinapja!

Egy nő számára sok különleges esemény van az életben a lánykéréstől az esküvőn át a gyermeke születéséig. A megismételhetetlen momentumok sorából nem maradhat ki az első szülinap sem.

A hozzám kismama fotózásra érkező családok rendszerint visszatérnek egy sorozatra a baba egy hónapos, majd egy éves korában. Az aprócska, izgő-mozgó modelleket nem egyszerű lencsevégre kapni egy szülőnek. Gyakran a felnőttekről nem sikerül előnyös képet készíteni vagy olyan fotót lőni, melyen mindenki rajta van.

A szülinapi fotózás egy kiváló alkalom arra, hogy kibontsd a gyes-kontyod, kicsit kicsípd magad és kimozdulj otthonról. Erre az alkalomra hozhattok újszülött fotókat, lufikat, táblákat vagy tortát is bátran. Szívesen segítek az ötletelésben.

Örökítsük meg az első születésnap csodás pillanatait Orosházán, Hódmezővásárhelyen vagy Szegeden. A fényképeken szerepelhet kizárólag csak a kis ünnepelt vagy akár az egész család. Szeretettel várom a büszke nagyszülőket is.

Ha a kényelmet, biztonságos környezetet részesíted előnyben, akkor válaszd valamelyik általam javasolt otthonosan berendezett fotóstúdiót helyszínként. A szülinapi fotózás időtartama 1 óra hossza. A kiretusált fotókat 2-3 hét után fogod megkapni online, digitális formában. Igény esetén gyönyörű, minőségi kézzelfogható fotótermékeket is tudok készíttetni a családod számára.

Ünnepeld gyermeked születésnapját egy életre szóló fotózással, melynek eredménye örök emlék lesz számára is! Vedd fel velem a kapcsolatot, foglalj időpontot időben, hogy biztosan elkészüljenek a képek a szülinapjára! 

Kedvet kaptál?

Várlak fotózásra a hét bármelyik napján előre egyeztetett időpontban.

Az érdeklődő leveledbe ne felejtsd el leírni, hogy melyik városban, kinti vagy benti helyszínen fotóznánk, melyik fotózási típus (pl.: páros, boudoir stb.) érdekel, kb. mikor kerülne sor a fotózásra, és van-e határideje a képek átadásának?

Várom megkeresésedet Facebook üzenetben!